Beef with Spanish rice
Ingredients (serves 8):
- 1 1/2 tbsp (22 mL) oil
- 450 g of ground beef
- 1 chopped green pepper
- 1 onion, chopped
- 1 clove minced garlic
- 1 1/2 cup (310 g) uncooked long grain rice
- 1 can of sliced mushrooms (10 oz, 284 ml) (keep the juice and add 2 cups of water, 500 ml)
- 2 teaspoons (10 g) chili powder
- A pinch of salt
- Pepper to taste
- 540 ml canned tomatoes into cubes
- 3/4 cup (175 g) frozen peas
Préparation de la recette :
- Chauffer le four à 350°F / 180°C.
- Dans un chaudron, chauffer l'huile, y cuire le boeuf, ajouter le piment, l'oignon et l'ail et cuire 3 minutes.
- Ajouter le riz, la poudre de chili, sel, poivre, les champignons, les tomates et le jus des champignons avec eau.
- Cuire au four environ 35 à 40 mn.
- 5 minutes avant la fin, ajouter les pois congelés.
- Simple et délicieux, encore meilleur le lendemain!